سر خط اخبار

کد خبر:118896
پ

سرویس انتقال پول با ایران از سوی بزرگترین بانک روسیه راه اندازی می شود

به تازگی اسپوتنیک نوشت: طبق شرایط سرویس جدید سبربانک روسیه، انتقال پول به صورت حواله روبلی با پورسانت استاندارد تراکنش های بین المللی یک درصد به بانک پاسارگاد ایران ارسال می شود.

راه اندازی سرویس انتقال پول با ایران از سوی بزرگترین بانک روسیه

به گزارش ۳۶۱ درجه ایران، بانک دولتی “سبر بانک ” Sberbank روسیه که بزرگترین بانک روسیه محسوب می شود از تاریخ ۷ سپتامبر سرویس جدیدی را راه اندازی کرده که به مشتریان خود امکان انتقال پول به ایران را می دهد.

این بانک روسی در بیانیه ای با اعلام این خبر افزود:” سرویس انتقال پول به ایران یک خدمت جدید است و تقاضا برای آن هنوز ارزیابی نشده است. این سرویس در درجه اول برای گردشگران طراحی شده است.”

در این بیانیه همچنین تاکید شده است که این خدمات می تواند هم به نفع “اشخاص حقیقی و هم اشخاص حقوقی” انجام شود.

طبق شرایط سرویس جدید، حواله روبلی با پورسانت استاندارد تراکنش های بین المللی یک درصد به بانک پاسارگاد ایران ارسال می شود.

سرویس انتقال پول آخرین اقدام مسکو برای تعمیق همکاری بانکی با ایران در مقابله با تحریم‌های گسترده غرب است که هر دو کشور را هدف قرار می‌دهد.

در دسامبر سال گذشته میلادی نیز، بانک “وی تی بی” روسیه به عنوان دومین بانک بزرگ روسیه، سکویی را معرفی کرد که به افراد و شرکت‌ها اجازه می‌دهد وجوه خود را به ایران و از ایران منتقل کنند.

این بانک روسی در هنگام راه اندازی سرویس خود اعلام کرده بود:” ما اولین بانکی هستیم که به دلیل روابط تجاری ایران و روسیه، گسترش همکاری های اقتصادی و توسعه گردشگری، نقل و انتقالات مالی به ایران را اجرا می کنیم.”

به عنوان بخشی از این همکاری رو به رشد، در ماه می امسال، “الویرا نابیولینا” رییس بانک مرکزی روسیه، برای گفتگو با همتای ایرانی خود، محمدرضا فرزین، با تمرکز بر تقویت روابط بین بانک های تجاری دو کشور تحریم شده و همچنین افزایش همکاری زیرساخت های بانکی دو کشور، به تهران سفر کرد.

سفر رییس بانک مرکزی روسیه به ایران در بهار ۱۴۰۲/ عکس آرشیوی

راه اندازی سرویس انتقال پول با ایران از سوی بزرگترین بانک روسیه 

بر اساس آمارهای رسمی، ارزش کالاها و خدمات مبادله شده ایران و روسیه در سال ۲۰۲۲ با افزایش ۱۵ درصدی به ۴٫۶ میلیارد دلار رسیده است و پیش بینی می شود روابط اقتصادی دو کشور طی سال های آتی همچنان رو به رشد باشد.

منبع
خبر آنلاین
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید