دلمه و شکرلمه ثبت ملی شد
مدیرکل دفتر ثبت آثار، حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی کشور از ثبت ملی دلمه و شکرلمه خبر داد.
به گزارش ۳۶۱ درجه ایران، مصطفی پورعلی مدیرکل دفتر ثبت آثار، حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی کشور اظهار کرد: «با توجه به غنای فرهنگی و تاریخی مواریث آذربایجان، از جمله قدمت دیرینه غذاهای سنتی و شیوه خاص پخت آنها، ثبت ملی غذاهای این خطه همواره مورد توجه بوده، بطوریکه بسیاری از غذاهای این منطقه در گستره ملی مورد طبخ قرار میگیرد.»
مدیرکل دفتر ثبت آثار، حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی کشور ادامه داد: «ثبت ملی غذای دلمه و شکرلمه محدود به یک استان نیست و گسترهای از استانهای مختلف کشور را در بر میگیرد و بیشک استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان و همدان نیز در این گستره قرار دارند.»
پورعلی اظهار داشت: «لازم به ذکر است ثبت این دو غذا در شورای ملی ثبت میراث فرهنگی ناملموس در گستره ای از استان های مختلف کشور از جمله آذربایجان شرقی صورت پذیرفته است.»