کد خبر:22960
پ

واکنش های بین الملل به پرتاب موفقیت آمیز ماهواره برسیمرغ

وزارت های خارجه ی فرانسه و آلمان و آمریکا،ازپرتاب موفقیت آمیز ماهواره بر سیمرغ اظهار نگرانی کردند و خواهان خودداری ایران از چنین آزمایشاتی شدند.

به گزارش ۳۶۱ درجه ایران، وزارت خارجه فرانسه مدعی شد پرتاب ماهواره بر سیمرغ از سوی ایران، خلاف قطعنامه‌های سازمان ملل است. همچنین وزارت خارجه آلمان با تکرار برخی ادعاهای بی‌اساس، از پرتاب موشک ماهواره‌بر توسط ایران ابراز نگرانی کرد.

 واکنش وزارت خارجه فرانسه به ماهواره بر سیمرغ ایران:

وزارت خارجه فرانسه دیروز جمعه به اقدام ایران در پرتاب ماهواره بر سیمرغ واکنش نشان داد و با پیروی از آمریکا و آلمان مدعی شد همزمان با پیشرفت مذاکرات وین، این مسئله مایه تاسف است.

وزارت خارجه فرانسه در ادامه این ادعا افزود: این آزمایش نقض قطعنامه‌های سازمان ملل متحد است و از ایران می‌خواهیم موشک‌های بالستیک دیگری را که برای حمل تسلیحات هسته‌ای طراحی شده‌اند، آزمایش نکند.

ادعای فرانسه در حالی مطرح می‌شود که قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت با ادبیاتی غیر الزام‌آور از ایران «می‌خواهد» از کار بر روی موشک‌هایی که «برای داشتن قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای» طراحی شده‌اند، خودداری کند. این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران بارها گفته موشک‌های این کشور برای داشتن قابلیت حمل کلاهک طراحی نشده‌اند.

وزارت دفاع ایران روز پنجشنبه اعلام کرد که ماهواره بر سیمرغ را با موفقیت به فضا پرتاب کرده است.

واکنش وزارت خارجه آلمان به پرتاب سیمرغ ایران:

وزارت خارجه آلمان با تکرار برخی ادعاهای بی‌اساس، از پرتاب موشک ماهواره‌بر توسط ایران ابراز نگرانی کرد.

یک دیپلمات آلمانی با اشاره به پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره‌بر سیمرغ، مدعی شد که این اقدام، نقض قطعنامه‌های شورای امنیت است.

به نقل از رویترز، یک دیپلمات آلمانی که برلین از ایران خواسته است تا از پرتاب موشک‌های ماهواره‌بر خودداری کند.

واکنش آمریکا به ماهواره بر سیمرغ:

پرتاب‌ موفقیت‌آمیز ماهواه‌بر سیمرغ توسط ایران، با واکنش مقام‌های آمریکا را به دنبال داشت.

یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با تکرار برخی ادعاهای بی‌اساس درباره ماهیت برنامه موشکی ایران، گفت که واشنگتن همچنان از توسعه ماهواره‌برها توسط ایران که باعث ایجاد نگرانی‌ها درباره منع اشاعه‌ای هستند، نگران است.

«سید احمد حسینی» سخنگوی فضایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح پیش از این با اشاره به این‌که ماهواره‌بر سیمرغ سه محموله تحقیقاتی را با موفقیت به فضا پرتاب کرد، اظهار داشت: پس از دستیابی کشور به توانمندی بومی فضایی و ایجاد قابلیت پرتاب ماهواره‌های کوچک با ماهواره‌برهای سفیر و قاصد، توسعه پرتابگرهای  با قابلیت بالاتر مد نظر قرار گرفت و در همین راستا طراحی و توسعه پایگاه فضایی حضرت امام خمینی ( رحمه الله علیه) و ماهواره‌بر سیمرغ در برنامه صنعت فضایی کشور قرار گرفت.

حسینی ، سخنگوی فضایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح،در خصوص عمکرد ماهواره بر سیمرغ  گفت: در این پرتاب عملکرد اجزای پایگاه فضایی و عملکرد مراحل ماهواره بر به درستی انجام و در نهایت اهداف تحقیقاتی مد نظر از این پرتاب محقق شد.

حسینی، سخنگوی فضایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، خاطرنشان کرد: در این مأموریت تحقیقاتی فضایی، برای نخستین بار سه محموله تحقیقاتی به صورت همزمان به ارتفاع ۴۷۰ کیلومتری و با سرعت هفت هزار و ۳۵۰ متر بر ثانیه پرتاب و محقق شد.

به گزارش ایلنا، حسینی ، سخنگوی فضایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح،با بیان اینکه در این پرتاب داده‌های تله متری از فرایند پرتاب به طور کامل احصا شد، افزود: با تطبیق داده‌ها و تطبیق عملکردها، برنامه‌ریزی لازم برای پرتاب عملیاتی انجام خواهد شد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری