کد خبر:96155
پ

مظفری بر لزوم تشکیل کارگروه مشترک دیوان عدالت با شهرداری تاکید کرد

رئیس دیوان عدالت اداری در شورای اسلامی شهر تهران بر لزوم تشکیل کارگروه مشترک دیوان عدالت با شهرداری تاکید کرد.

به گزارش ۳۶۱ درجه ایران، رئیس دیوان عدالت اداری در صد و پنجاه و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: تغییراتی در قانون دیوان عدالت اداری ایجاد شده است و مباحث مربوط به مسائل شهرسازی و تصمیم سازی و تصمیم گیری در این خصوص، یک ارتباط تنگاتنگ و جدایی ناپذیر با دیوان عدالت اداری دارد و از این رو نیازمند تشکیل کارگروه مشترک با شهرداری وتعاملات و نشست‌های مشترک بیش از گذشته است.لزوم تشکیل کارگروه مشترک دیوان عدالت با شهرداری

حجت الاسلام مظفری افزود: تهران مشکلات زیادی دارد که نیاز به مداخله شهردار و شورای شهر دارد، در کل هرجا تصمیم گیری می‌شود عده‌ای شاید طرح شکایت داشته باشند و قرار گرفتن در این چرخه، سرعت فرآیند خدمت رسانی را کاهش می‌دهد با تشکیل این کارگروه می‌توان این فرآیند را تسریع کرد.

رئیس دیوان عدالت اداری افزود: ۱۸ کارگروه با ۱۶۰ جلسه با وزارت خانه‌ها تشکیل شده که برخی وزرا، معاونین و رؤسای سازمان‌ها در این جلسات حضور داشتند که تسریع در رسیدگی به درخواست‌های افراد و اصلاح بخشنامه‌ها را به دنبال داشته است.

کاهش سه درصدی پرونده‌های انفرادی ورودی به دیوان

حجت الاسلام مظفری از کاهش سه درصدی پرونده‌های انفرادی ورودی به دیوان خبر داد و گفت: میزان پرونده‌های شکایت از دستورالعمل‌ها و مصوبات نیز با کاهش ۴۰ درصدی روبه‌رو بوده است.

توجه به حقوق شهروندی

رئیس دیوان عدالت اداری افزود:پس از چهار دهه، تغییراتی در قوانین ایجاد شد و تبصره‌ای در ماده ۱۶ تمام دستگاه‌ها را مکلف کرد که در مراجعات مردمی به حقوق شهروندی توجه ویژه‌ای کنند و خواسته‌ها را به رسمیت بشناسند و درخواست‌ها را بررسی کنند.

حجت الاسلام مظفری گفت: اگر امکان اجابت درخواست‌ها وجود داشت باید اقدام لازم صورت بگیرد و در غیر این صورت باید حداکثر تا سه ماه پاسخ محترمانه‌ای به افراد داده شود.

رئیس دیوان عدالت اداری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ما کاری کردیم که مدارس دولتی قوانین را کنار گذاشته اند، گفت: شاید نشد که مدارس دولتی رایگان باشند و دلایلی هم داشت، اما به این معنا نیست که مدارس دولتی حذف شوند، هرچه معلم خسته و بی انگیزه است به مدارس دولتی می‌فرستند.

حجت الاسلام مظفری با بیان اینکه در اصلاحیه سال ۱۴۰۲ بند چهارم ماده ۱۶ تمام دستگاه‌ها به رعایت اصل مسئولیت پذیری و پاسخگویی شدند، گفت: قانون گذار می‌گوید ضرورتی ندارد همه را به شکایت و دعوا سوق دهیم که قطعا زمان بر و هزینه بر است.

ضرورت تعیین تکلیف مردم در راضی با کاربری غیرمسکونی

رئیس دیوان عدالت اداری افزود: درباره اراضی که کاربری غیرمسکونی دارند، یا دولت باید تملک کند و تکلیف مردم در این خصوص مشخص شود و یا اگر پول تملک را ندارد، اجازه ساخت و ساز بدهد.

منبع
صداوسیما
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری