کد خبر:23539
پ

رباتی خزنده برای کارهای تحقیقاتی و امداد‌ و نجات ساخته شد

محققان پژوهشکده فناوری‌ نو دانشگاه صنعتی امیرکبیر رباتی خزنده‌ ساخته‌اند که در حوزه‌های پژوهشی، تحقیقاتی و امداد و نجات کاربرد دارد.

به گزارش ۳۶۱ درجه ایران، محققان پژوهشکده فناوری‌ نو دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به طراحی، توسعه و ساخت ربات خزنده‌ای شده‌اند که قابلیت پیکربندی مجدد دارد، بدین ترتیب این ربات می‌تواند از موانع مختلفی مانند پله و زمین‌های دارای انحنا عبور کند.

فرید رشیدی، دانشجوی ارشد مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر و سازنده ربات خزنده بیان کرد: این روبات می‌تواند روی سطوح مختلف مانند زمین‌های شنی، خاکی و چمن حرکت کند و حتی در آب، تا ارتفاع خاصی، توانایی حرکت دارد. روبات خزنده که با استفاد از پرینتر سه‌بعدی و از جنس فیلامنت پی‌ال‌سی (PLC) ساخته شده، در حوزه‌های پژوهشی، تحقیقاتی و امداد و نجات کاربرد دارد.

وی با اشاره به این که توسعه روبات خزنده از صفر تا ۱۰۰ کمتر از یک سال طول کشید، به خبرنگار آنا گفت: نسخه اولیه این ربات ساخته شده و به هدف مورد نظر رسیده البته جای کار بسیار دارد و در نسخه‌های بعدی می‌توان ویژگی‌های جدیدی به آن اضافه کرد، برای مثال نسخه فلزی این ربات را ساخت یا حسگرهای مختلف را روی آن کار گذاشت. بسته به نوع کاربری این ربات می‌توان حسگرهای مختلف روی آن نصب کرد، برای مثال اگر در حوزه نجات به کار برود، روی آن دوربین نصب می‌شود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری