کد خبر:49489
پ

دانمارکی‌ها از لپه پنیر می‌سازند

دانمارکی‌ها تصمیم دارند در تغییر سبد غذایی از گزینه‌های گیاهی بجای غذاهای محبوب از لپه پنیر بسازند.

به گزارش ۳۶۱ درجه ایران، محققان در سراسر جهان سعی دارند گزینه‌های گیاهی جایگزینی برای غذاهای محبوب بسازند. اکنون قرار است از لپه، پنیر تولید کنند!

تحقیقی که در دانشگاه کپنهاگن منتشر شده مبنایی برای تولید پنیر از پروتئین لپه را فراهم کرده است. این بدان معنا است که آنها پایه‌ای از لپه تخمیر شده تولید کرده اند که به عنوان پایه تولید پنیر به کار می‌رود و حاوی ۱۰ درصد پروتئین است.

البته باید فعالیت‌های بیشتری انجام شود تا طعم و بافت آن شبیه پنیر تولید شده از شیر شود.

این تحقیق در ژانویه ۲۰۲۲ میلادی در ژورنال «فودز» منتشر شده و در آن محتوای بسیار مغذی و حافظ محیط زیست آن بررسی شد.

این نوع حبوبات را می‌توان در دانمارک کشت کرد و به همین دلیل به حفظ محیط زیست کمک می‌کند. محققان امیدوارند در آینده شیوه عملکرد پروتئین‌ها و تخمیر آن را درک کنند.

به گزارش دیلی میل، در حال حاضر پنیرهای گیاهی از موادی مانند آجیل نیز تولید می‌شود. اما تولید آنها گرانبها است و چندان حافظ محیط زیست نیست.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

اخبار فوری